Blog

Mountain Bike Plus

Hoe tof!  Mountain Bike Plus  sluit aan als partner bij FietsFiesta en geeft nu gratis tickets voor FietsFiesta weg bij afsluiting van een jaarabonnement, ga snel naar de website om gebruik te maken van de actie! Mountain Bike Plus is hét..

Lees meer

PIER15

Dat FietsFiesta op PIER15 plaatsvindt hoeven we eigenlijk niet uit te leggen! PIER15 is dé hotspot voor urban sports & culture in Breda. Op het Haveneiland vind je o.a. het indoor skatepark, een buitenbowl, een freerunpark en een basketbalveld...

Lees meer

De Gangmaker

  ‘Bourgondisch gastheer met liefde voor de koers’ Sinds mei 2018 ben ik De Gangmaker begonnen. Onder deze naam organiseer ik ‘social rides’ voor zowel de road-, mountain als gravelbike. De insteek is niet racen, KOM’s scoren of anderen..

Lees meer

2RIDE.nl

2RIDE.nl  zal dit jaar optreden als technical area partner van het FietsFiesta. Zij zullen extra goed zorgen voor ons dierbare bezit met onder andere een beveiligde fietsenstalling. Daarnaast kan je hier je fiets weer netjes schoon laten spuiten..

Lees meer

FietsFiesta 2019

Het tofste fietsfeest van de Benelux vier je op 22 en 23 juni in Breda! “Met FietsFiesta laten we zien dat de fiets voor iedereen een feestje is en de regio Breda de tofste plek is om goed feest te vieren op en rond de fiets!” Met dit jaar meer..

Lees meer

Carel Briels

“Omdat het voor een fiets niet goed is als hij altijd in een vochtige schuur staat, stal ik mijn fietsen zoveel mogelijk in huis. Op zolder staan er vier en hangen er drie in de nok. Fietsen zijn hier kind aan huis. Zo af en toe mag er zelfs..

Lees meer

Kamu Breda

“Wij zijn Kamu, dat is Fins voor ‘makker’. Kamu is een plek waar mensen genieten van goede koffie, hun liefde voor fietsen delen en zich thuis voelen. Een creatieve koffiebar waar je ook fietsen kan kopen, maar je mag het ook andersom uitleggen...

Lees meer

Patrick Groeneveld - Chopper

Zwart is de kleur die het beste bij mij past. Daarom is mijn fiets ook helemaal zwart. De meeste mensen in Breda kennen mij wel. Ze noemen me ook wel de Burgemeester van de Haagdijk, ha ha! Breda is echt mijn stad. Als ik op mijn fiets door de..

Lees meer

Paul Depla - Burgermeester Breda

“Fietsen zit bij mij in het bloed. Ik probeer nog zo veel mogelijk op de fiets te zitten. In Limburg, waar mijn roots liggen, is het wel even anders fietsen dan hier rondom Breda. Dat was wel even wennen toen ik hier kwam wonen. In Limburg zit je..

Lees meer