2RIDE.nl

2RIDE.nl zal dit jaar optreden als technical area partner van het FietsFiesta. Zij zullen extra goed zorgen voor ons dierbare bezit met onder andere een beveiligde fietsenstalling. Daarnaast kan je hier je fiets weer netjes schoon laten spuiten na het rijden en bieden zij klein onderhoud aan. Ideaal dus!

2RIDE.nl is opgericht in februari 2011 als eenmanszaak met als specialiteit het vervoeren van tweewielers. Vervoer voor verenigingen, vriendenclubs, reisorganisaties en fietsverhuurders. In mei 2012 deed zich de mogelijkheid voor om van een collega-bedrijf fietsen en steps over te nemen alsmede een aantal contracten met agentschappen. Vanaf 2014 beschikt 2RIDE.nl over meer dan 100 steps en kickbikes, 200 stadsfietsen, tandems, mountainbikes, e-bikes en allerlei toebehoren zoals kinderzitjes, aanhangfietsen, fietsaanhangers. Sinds voorjaar 2016 bieden we ook racefietsen aan. En vanaf december 2018 zijn daar ook veldritfietsen en gravelbikes bijgekomen. 

''Fietsen is onze passie, samen met het gezin, maar ook met vrienden op de racefiets of op de mountainbike. Een passie die we graag op u overbrengen.''