FietsFiesta 2019

Het tofste fietsfeest van de Benelux vier je op 22 en 23 juni in Breda! “Met FietsFiesta laten we zien dat de fiets voor iedereen een feestje is en de regio Breda de tofste plek is om goed feest te vieren op en rond de fiets!”

Met dit jaar meer sportieve fietsuitdagingen dan ooit! Als wielrenner kan je je alvast opwarmen voor het Spaanse feest over de wegen waar volgend jaar de VUELTA wordt gereden. Mountainbikers worden getrakteerd op een (z)waar zandhapfestijn op de Brabantse zandvlakten. Kasseien tuffen! is een toffe rit voor de gravelrijders en de vroege vogels kunnen mee ‘Dauwtrappen met de Baron van Breda’. Allerlei ritten om de prachtige omgeving van Breda, op de rand van de Belgische grens, te beleven. Maar ook Breda zelf kan ontdekt worden door diverse stadsfietstochten.

En na al deze inspanningen kan er genoten worden van de zwoele beats van Haveneiland, lekkere biertjes, overheerlijke burgers en inspirerende bmx-demo's en exposities op locatie PIER15, de hotspot voor urban sports van Breda.

Klinkt goed toch? Check het programma en feest mee!

Mede mogelijk gemaakt door 076fietst & organisatiepartners Sport76PIER 15 SkateparkDe Gangmaker en 2RIDE.nl.